Om Docia

Frihet

Som vårdkonsult hos oss på Docia får du mer frihet. Du kan välja när och vart du vill arbeta – resten fixar vi. Du tar hand om andra, då är det vår uppgift att ta hand om dig.

Vi är välmedvetna att arbete inom vården kan bidra till stress och därför kommer vi ständigt följa upp för att se hur du trivs på arbetsplatsen. Du kommer att få en erfaren konsultchef som kommer att bli din personliga kontaktperson. Hos oss på Docia kommer du märka att din konsultchef kommer att ta extra steg för att du ska vara nöjd. Vi tror att en nöjd konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt arbete för vårdsverige.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Vi på Docia arbetar aktivt för att vara marknadens ledande arbetsgivare för marknadens bästa vårdkonsulter.

Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

  • En vårdbemanningsarbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär
  • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor
  • Större frihet och flexibilitet
  • Uppskattning för din arbetsinsats
  • Kompetensutveckling
  • Personlig service från erfarna konsultchefer

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i din karriär för att vi tillsammans ska nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt.

På Docia lovar vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården och skräddarsyr uppdrag för just DIN profil och livssituation! Gör som hundratals andra inom vårdbemanning, skicka in din intresseanmälan eller kontakta en av våra fantastiska konsultchefer! Vi arbetar nischat inom olika yrkeskategorier och du kan även läsa mer under just din yrkeskategori. Upptäck fördelarna med Docia redan idag.